zaterdag = vrije dag

Gepubliceerd op 28 juli 2019 om 13:56

Zaterdag 27-07-2019

 

Vandaag zijn we naar de grote stad Chisenau geweest. Maar toen we daar waren vroegen we ons af; "Waar is Chici nau?"

Gelukkig hebben we de stad gevonden en zijn we gesplitst om vervolgens een klein deel van de stad te verkennen. Zo zijn we naar een klein souvenirsmarktje geweest en naar een kledingwinkel. Hier vonden de moldavische meiden alles erg duur en stonden wij te kijken van de goedkopere prijzen. 

Na een heerlijke ijskoffie hebben we ons verzameld rondom de fontein in het park. Hier zijn heel wat foto's gemaakt. En wat bleek nou; de jongens waren, tegen verwachting in, zeer fotogeniek!

Voor de fotosessie was een hoop tijd. Want na veel gehamer door de leiding dat we echt op tijd moesten zijn lieten zij uiteindelijk zelf op zich wachten!

 

Nadat de groep compleet was zijn  we naar een restaurant geweest. Dit was zeer luxe vergeleken met de afgelopen week. Zo was het eten goed, de wifi en ook de wc was heerlijk om op te zitten! Zo goed dat Julia en Hilde een ruime 20 minuten op de wc hadden gezeten waardoor de rij voor de wc tot bijna bij de voordeur stond. Ook was Luuk zo blij om z'n vriendin te kunnen spreken dat hij z'n glas cola zo over de grond gooide. 

 

Vervolgens gingen we naar het winkelcentrum met een bus. Met z'n 30en stapte we in een overvolle bus waardoor het zweet in straaltjes over onze ruggen liep.

In het winkelcentrum mochten we 2 uur lang vrij loslopen. Na een aantal winkels zijn wij (Luuk, Steven, Ruben, Annabel, Arlinda, Derek) met Maria en Michaella in de botsauto's geweest. Dit was voor hen de eerste keer en ze hebben erg gelachen! met google translate kwamen we de dag goed door, waardoor wede meiden beter hebben leren kennen. 

Na een half uurtje lopen kwamen we opnieuw bij een Andy's restaurant waar we we heerlijk hebben gegeten en gebruik hebben gemaakt van de wifi. 

 

Een maal thuis aangekomen hebben we onze luchtbedden opgeblazen en uren naar de sterren gekeken onder het genot van Maaike's zangkunsten.

 

Het was een TOP-dag!! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Marcel & Joke
3 jaar geleden

Het plezier spat van de foto's af. Zo leuk om te zien dat jullie het goed hebben met elkaar! Succes weer deze week💪

Jeroen en Lindi
3 jaar geleden

Wat een heerlijk verhaal weer om te lezen. We zien jullie genieten van elkaar, van jullie broeders en zusters en van Gods schepping. Geniet van deze bijzondere tijd, wij genieten met jullie mee! Een speciale groet aan Willemijn: gefeliciteerd met je verjaardag!

Mirjam Punt
3 jaar geleden

Weer een leuk verslag om te lezen! Zo fijn om jullie te horen wat jullie beleven en doen en ook de foto's! Die 20 minuten wc van Hilde is nog echt niet lang hoor! Thuis zit ze gerust anderhalf uur😅. Vandaag een jarige! Willemijn van harte! Dat ze je maar mooi mogen toe zingen met de groep! Heel veel succes en geniet van elkaar! Voor Hilde in het bijzonder een dikke knuffel🤗

Jaap& Corry
3 jaar geleden

Weer een prachtig verslag! We kijken uit naar de volgende en vinden het super dat we jullie zo kunnen volgen. Veel succes deze week. Groetjes aan Tamar en Christa van opii en omii

Gea de Boer
3 jaar geleden

Wat weer leuk om jullie verhaal te lezen en de foto's te zien. Er gebeurt heel wat!
Veel plezier en succes nog deze resterende dagen!