De laatste dag is aangebroken.....

Gepubliceerd op 2 augustus 2019 om 09:27

Vandaag is onze laatste dag in Moldavië aangebroken. Wat zijn deze 2 weken snel voorbij gegaan.... 

Donderdag was een dag waarop er hard gewerkt is. De bouwploeg heeft zich weer super ingezet om het dak dicht te krijgen. En dat is gelukt. Aan 1 kant zitten zelf de dakplaten er al op. Vandaag aan hen de taak om het af te maken. 

In het kinderkamp werd er weer goed meegedanst door de nederlandse ploeg. Gezelligheid alom met de kids. 

In het dorp was de groep bezig om het werk van vorige dag af te maken. De kozijnen werden geverfd, er werd schoongemaakt en de uitgeklopte kleden konden weer teruggelegd worden. Aan het eindevan morgen namen we afscheid van de vrouw en haar kinderen. Dankbaar dat we wat voor haar hebben kunnen betekenen.

Aan het einde van de werkdag stond er weer een heerlijke maaltijd voor ons klaar. Vandaag waren het gegrilde groenten met kip en pasta met tonijn. Natuurlijk ontbraken ook de komkommers en tomaten niet. 

Het avondprogramma had als thema “persoonlijke ontwikkenling”. Er was door iedereen afgelopen dagen nagedacht over een doelstelling voor hem of haar tijdens deze reis en/of je persoonlijk leven. Hier werd over doorgepraat in de groepjes. Tot slot mocht iedereen in de groep 2 minuten op de complimentenstoel om complimenten in ontvangst te nemen. Na het noodlefestijn was het tijd om ons ogen te gaan sluiten en bij te komen van weer een gezellige dag. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Hessel Loonstra
3 jaar geleden

Wow, kanjers! Wat een mooie verhalen, wat een belevenissen en wat een werk hebben jullie verzet!!

En dan is de laatste dag alweer aangebroken. Wat gaat de tijd snel.W Wij wensen jullie een hele goede laatste dag toe en alvast een goede naar terug naar Nederland!

Wij zijn super trots op jullie!!

Namens het team van Livingstone,

Hessel Loonstra

Jaap& Corry Meijer
3 jaar geleden

Wat hebben jullie heel hard gewerkt. Geweldig. En wat een mooie verslagen hebben jullie geschreven. Een hele goede reis en ook hier zal het afscheid best moeilijk zijn groetjes Jaap & Corry

Marco en Wilma
3 jaar geleden

He toppers. Super goed gedaan. Ik mag heel tevreden de deur dicht trekken daar. We zien ernaar uit jullie morgen weer te zien