Wat gaan we doen

In 2019 hebben we Mihai en zijn team geholpen om het Day Care Centre te vergroten. Het dak is helemaal vernieuwd en de bovenverdieping vergroot zodat ook deze verdieping gebruikt kan gaan worden.

In 2020 hopen we verder te gaan met het gebouw. Er moet rondom het gebouw isolatie aan gebracht worden en het moet worden gestuct. Ook willen we aan de binnenkant van het gebouw het één en ander van een verfje voorzien en leuke muurschilderingen maken. Helaas hebben we de reis van 2020 niet kunnen maken. Maar gelukkig zijn de mensen in Moldavië wel zelf aan de slag gegaan. Het gebouw is geïsoleerd, de muren gestukt en er is zelfs een kerkzaal aangebouwd. 

In 2022 hopen we samen met de medewerkers van het Day Care Centre een te gekke tijd organiseren voor de kinderen en jongeren uit het dorp. En bezoeken we ouderen om hen een hart onder de riem te steken en wat kleine kluswerkzaamheden uit te voeren aan hun huizen. Het is onze wens om samen met de lokale bevolking op te trekken en samen een verschil te maken voor de allerarmsten.